T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Zeynep Bedia Kılıçlıoğlu İlkokulu

Zeynep Bedia Kılıçlıoğlu İlkokulu

Telefon
02125680855
Belgegeçer
02125084021
WEB
https://zeynepbediailkokulu.meb.k12.tr
Adres
FEVZİ ÇAKMAK MAH. 1988. SK. ZEYNEP BEDİA KILIÇOĞLU İLKOKULU BLOK NO: 4- İÇ KAPI NO: - BAĞCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye`nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiyesi`ni güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için elele vermek. Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız.
Misyon
Okulumuz: Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,kendine güvenen ve yetenekli insanlar olarak yetişmelerini sağlamak,insanımızı sevgiye,akla,bilime ve teknolojiye dayanarak kültürümüz içinde,milli ruhumuzu,özümüzü ve benliğimizi koruyarak ,yaşayarak,kendisine,ailesine ve milletine yabancılaştırmadan; -Kişilikli ve bilinçli, -Kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, -Kendisiyle ve başkalarıyla yarışabilen, -Kendi mutluluğunu sağlama yanında bunu başkalarının ve toplumun mutluluğu için de değerli ve anlamlı bulan, -Kendini ve milletini daima yüceltmeye çalışan, -Kişilik ve ahlaki karakterde insanlar yetiştirmek için vardır. Çağdaşlığın,teknolojinin,toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve bir şeyler üretmek için düşünebilen insanlar yetiştirecektir
Başarılar
2009-2010 eğitim öğretim yılı ilköğretim okulları bilgi yarışması Bağcılar İlçe birinciliği. Naci Ekşi Anadolu Lsisesince düzenlenen 2009-2010 eğitim öğretim yılı ilköğretim okulları scrabble yarışması Bağcılar İlçe birinciliği ve Ücüncülüğü. 2011-2012 eğitim öğretim yılı Bu Benim Eserim Projesi İstanbul sergisine katılım. 2011-2012 eğitim öğretim yılı Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi kapsamında “Beyaz Bayrak” ödülü.
Öğretmen :64
Öğrenci :1885
Derslik :26
Çok Amaçlı Salon :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler
07:50-17:50
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı Son durağına 1 km. mesafede, 98Y, 92Ş Ateştuğla Mecidiyeköy İETT ve Bakıryö Yüzyıl dolmuşları.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Fevziçakmak Mahallesi Osman Gazi Caddesi 1 Sokak No:2 Bağcılar/İstanbul
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
1 Km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda futbol turnuvası eğitim-öğretim yılı içersinde düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Öğrenen mahalle kapsamında okulumuzda yetişkinlere okuma-yazma, dikiş nakış, folyo, el işi ve sanatları kursları düzenlenmektedir.
Yazdır